Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

derunin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çalışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile takip eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Mukannen bir ısıya derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlayana denli dayanması çok önemlidir.

You gönül email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın esnasında eminğin sağlanması ve şayan şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân teşhisr.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının elverişli standartlara ve yönetmeliklere amelî olup olmadığını tayin etmek dâhilin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabil bileğildir. Ilgi edilmesi Yangın Kapısı müstelzim noktalar vardır.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir tarafının celi olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi gidişat önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar şiddetli kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz güzel ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Bu doğrultuda mevki bile görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page